Mijn naam is Marian van Huet. Meer dan 35 jaar ben ik werkzaam binnen zorg en begeleiding. Ooit, in 1980 begonnen als gezinsverzorgster, daarna naar de gespecialiseerde zorg en begeleiding binnen gezinnen, waarbij ik met alle leeftijdsgroepen en allerlei complexe problematieke heb gewerkt.

In 2001 de overstap gemaakt naar de begeleiding van mensen met een verstandelijke beperking. Voor het grootste deel heb ik gewerkt in de ambulante dienstverlening, maar ook binnen de 24 uurs zorg heb ik mijn ervaring opgedaan.

Omdat steeds vaker de vraag bij mezelf kwam; “Wat kan ik nog meer betekenen voor mensen?” ben ik verder gaan kijken en kwam ik terecht bij mentorschap.

Omdat ik heel graag mijn werk vorm geef op mijn eigen manier, heb ik gekozen om als zelfstandig mentor gaan werken. De jarenlange ervaring met diverse doelgroepen inspireert mij, ik wil graag bijdragen in het welzijn en welbevinden van hen, die dit op eigen kracht niet (meer) kunnen.

Wilt u meer informatie over mentorschap?

Mocht u meer informatie willen, neem dan gerust contact op. Graag geef ik antwoord op al uw vragen over mentorschap in een persoonlijke kennismakingsgesprek.